Program 2018 efterår

11.oktober PH

Fotografen Kim Schou fra Nakskov gæster klubben og viser nogle af sine billeder.

18. oktober Jan

Mødeaftenen torsdag aflyses og vi tager i stedet på fototur lørdag den 27. oktober

Lørdag 20. oktober Arne

Vi mødes ved Kulturforsyningen kl. 13.00 og kører til Lekkende- og Ugledige skovene i nærheden af Ørslev på Sydsjælland.
Arne er turleder.
Vi tager kaffe og brød med til eftermiddagskaffen.

25. oktober

Teknikaften med præsentation af programmet Nik Collection Jan
-Der vil ikke blive tale om en egentlig detaljeret gennemgang af filterpakken, men konkret behandling af et antal billeder i nogle af pakkens programmer.

 01. november PH

Aflevering af billeder, som fotografen Jesper Johansen fra København kommenter den 6. 12
Hver deltager kan aflevere max 5 digitale billeder sort/hvid eller farve
Vi ser billederne

 08. november Jan

Billedaften med temaet billedbehandling.

Der vil blive udsendt et billede til medlemmerne, og denne aften ser vi, hvordan de enkelte medlemmer har valgt at efterbehandle billedet.

 15. november Jan

Billedaften med bundet emne – efterår.
Hvert medlem kan deltage med max 5 billeder.
Fotografen starter med at fortælle om billedet og derefter åbnes for kommentarer.

 22. november Jan

Vi ser billeder fra fototuren 27.11.

 29. november Jan

Afvikling af Region Syd – på Kulturforsyningen

 06. december PH

Fotografen Jesper Johansen kommenterer de billeder, som blev afleveret den 1.11

13. december Sæsonafslutning - Jan og Arne

Som noget nyt forsøger vi os denne gang med varm mad – forloren skildpadde-, som vi varmer i køkkenet på 1. sal.
Derudover pakkespil og ølsmagning som vi plejer.


Persondatapolitik for Fotoklubben Guldborgsund – og Fotogruppen Guldborgsund.

Fotoklubben Guldborgsund er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved Fotoklubbens og Fotogruppens behandling af dine personoplysninger.
Fotoklubben Guldborgsund og Fotogruppen Guldborgsund behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning.

1. Hvornår indsamler og anvender Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund dine personoplysninger
Fotoklubben eller Fotogruppne indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
• Når du indmelder dig som medlem af Fotoklubben eller Fotogruppen, eller udøver medlemsaktiviteter.
• Når du tilmelder dig som medlem af Fotoklubben eller Fotogruppen eller ønsker at gøre brug af Fotoklubben eller Fotogruppen indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Fotoklubben eller Fotogruppen, samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.
Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer
Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund indsamler for eksempel navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og emailadresse.
Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en mundtlig aftale relateret til Fotoklubben eller Fotogruppen.

2. 2. Hvornår videregiver Fotoklubben/Fotogruppen Guldborgsund dine personoplysninger
Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund kan i visse tilfælde videregive de personoplysninger, som der behandles om dig.
• Til Region Syd i forbindelse med samarbejdet mellem fotoklubberne og til registrering af dine placeringer i afholdte konkurrencer.
• Til Selskabet for Dansk Fotografi i forbindelse med Fotogruppen Guldborgsunds tilhørsforhold til selskabet.
Videregivelsen vil kun ske i det omfang og til dem, det er nødvendigt for at kunne udføre den tjeneste, som du anmoder om, for eksempel i forbindelse med tilmelding til aktiviteter og arrangementer eller i forbindelse med oprettelse af et medlemskab hos .

3. 3. Hvordan beskytter Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund dine personoplysninger
Fotoklubben og Fotogruppen har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Fotoklubbens og Fotogruppens sikkerhedsprocedurer og processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.
I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Fotoklubben eller Fotogruppen kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå Fotoklubbens eller Fotogruppens sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.
Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

4. 4. Hvilke rettigheder har du
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund behandler om dig, kan du rette henvendelse til et bestyrelsesmedlem (fremgår af hjemmesiden).
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Fotoklubben eller Fotogruppen behandler om dig.
Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Fotoklubben eller Fotogruppen om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i Fotoklubben eller Fotogruppen påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund ikke tilbyde dig de services, der fremgår af et medlemskab.

5. 5. Hvor længe opbevarer Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund dine personoplysninger - løbende sletningsforpligtelse
Hos Fotoklubben eller Fotogruppen gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål såsom administration af dit medlemskab af Fotoklubben eller Fotogruppen med Region Syd og Selskabet for Dansk Fotografi, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig og databehandler af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

6. 6. Hvad sker der, når Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund ændrer denne persondatapolitik
Fotoklubben og Fotogruppen opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at Fotoklubben eller Fotogruppen løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Fotoklubben eller Fotogruppen dig besked via e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Fotoklubben Guldborgsund eller Fotogruppen Guldborgsund på en af de emailadresser på bestyrelsen, der fremgår af hjemmesiden

7. 7. Henvendelser og spørgsmål
Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig.


 Fotoklubben Guldborgsund